Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

24/7 schone huurauto's van Gogogreen beschikbaar

Grand Hotel Huis ter Duin biedt haar gasten als extra service duurzame huurauto’s aan van GoGoGreen. De GoGoGreen auto’s rijden op groengas en staan permanent gestationeerd op het parkeerterrein van Grand Hotel Huis ter Duin. Naast de gasten van het Grand Hotel Huis ter Duin kunnen ook gasten van omringende hotels én de inwoners van Noordwijk gebruik maken van de ‘groene’ huurauto’s.

GoGoGreen staat voor zorgeloze, flexibele en schone mobiliteit op maat. De groengas auto’s van GoGoGreen zijn een uitstekend alternatiefvoor de taxi of huurauto op afroep. Behalve dat het hotel een extra service kan bieden, kan zij ook zichtbaar duurzaam (CO2neutraal) ondernemen. Voor de gasten betekent het geen wachttijden voor taxi’s en gemakkelijk en efficiënt gebruikmaken van een huurauto.

Deelnemen is eenvoudig, vrij van voorwaarden en zonder extra kosten. Met GoGoCar kan op elk gewenst moment (24/7) online (binnenkort ook via smartphone) of telefonisch snel en simpel de gewenste auto gereserveerd worden die vervolgensop de afgesproken tijd voor ‘de deur’ wordt afgeleverd of opgehaald kan worden bij Grand Hotel Huister Duin in Noordwijk.

www.gogogreen.nl

Agenda Huis ter Duin

 

Juni

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 
 

Juli

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

4 juli
- Workshop Basisles wijnproeven (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

 

Augustus

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

1 augustus
- Workshop Kaas & Wijn (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

9 t/m 23 augustus
- Expositie impressionisme met Niek van der Plas (dagelijks van 11.00 - 17.00 uur)

 

September

Laatste 2 weken van september
Tonijn menu in BBH