Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

De beste plekjes onder de zon

De beste plekjes onder de zon

Een ligbed om te genieten van zon, zee en zaligheid. De ligbedden van Huis ter Duin zijn comfortabel en het ontbreekt u nergens aan wanneer u bovendien geniet van de consumpties van de buitenbar of Breakers Beach House.

Op het strand voor Breakers Beach House en op het zonneterras beschikt u (afhankelijk van het weer) van 10.00 uur tot 18.00 uur over gerieflijke ligbedden. In principe wordt voor iedere hotelgast een ligbed gereserveerd. Bij het inchecken ontvangen hotelgasten een overzicht met daarop de ligbedden die tijdens het gehele verblijf voor hen zijn gereserveerd. De ligbedden zijn uitgerust met een strandvlag. Hijst u de vlag in top, dan weten onze medewerkers dat u iets wilt vragen of bestellen.

Dagelijks kunt u tussen 08.00 uur en 11.00 uur bij de afdeling Reserveringen aangeven of u daadwerkelijk gebruik wenst te maken van een ligbed. Na 11.00 uur wordt de verhuur van de ligbedden overgedragen aan de buitenbar en het strand en kunnen ook andere relaties van Huis ter Duin of passanten een ligbed reserveren. Indien u om 12.00 uur nog geen gebruik hebt gemaakt van uw ligbed, vervalt de reservering automatisch.

Ligbed zonneterras
Hotelgasten: € 10,-
Passanten: € 22,50

Ligbed strand
Hotelgasten: € 10,-
Passanten: € 12,50

Pakketprijs twee ligbedden strand, windscherm en tafeltje
Hotelgasten:€ 25,-
Passanten: € 35,-

* Huur van een ligbed is voor hotelgasten altijd inclusief het gebruik van een badlaken en een kleine handdoek. Passanten wordt hiervoor € 2,50 per handdoek in rekening gebracht en wordt een borg gevraagd van € 10,-.

Agenda Huis ter Duin

 

Juni

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 
 

Juli

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

4 juli
- Workshop Basisles wijnproeven (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

 

Augustus

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

1 augustus
- Workshop Kaas & Wijn (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

9 t/m 23 augustus
- Expositie impressionisme met Niek van der Plas (dagelijks van 11.00 - 17.00 uur)

 

September

Laatste 2 weken van september
Tonijn menu in BBH