Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Latour All-in: Exclusief wordt inclusief

Exclusief dineren, met alles erop en eraan voor een all-inclusive prijs; dat is een avondje zorgeloos genieten. Restaurant Latour heeft in de maanden april, mei en juni een opmerkelijk aanbod waarbij het u aan niets ontbreekt.

U wordt welkom geheten in Latour met een bruisend aperitief en amuses. Marcel van Lier en zijn keukenbrigade bereiden een tongstrelend drie gangen diner voor u en u geniet van de fijnste wijnen die met veel zorg door sommelier Stan Kerckhofs bij de gerechten zijn gekozen. Het diner sluit u af met een mokkaservies.

 

Latour All In

Inclusief bruisend aperitief, amuses, drie gangen diner, bijpassende wijnen, tafelwater, mokkaservies en parkeren. € 75,- per couvert.

 

Reserveren is mogelijk van dinsdag t/m vrijdag op basis van beschikbaarheid.

Agenda Huis ter Duin

 

April

Gehele maand
Bouillabaisse lunch BLT 
Oosterschelde kreeft (BLT, BBH)
Laadstation voor elektrische auto’s beschikbaar

11 april

- Introductie nieuwe menukaart Latour, zevengangendiner all inclusieve € 149,50.
Aanvang: 19.00 uur 

20 t/m 26 april
- Seizoensvis in BBH: Makreel

25 en 26 april
- De Mooiste File

 

Mei

Gehele maand
- Asperges (BLT, BBH) 

10 mei
Moederdag High Tea in VDL

16 mei
- Tulpenrallye

30 mei
- Cure for cancer gala

 

Juni

14 juni
- deadline Facebook-actie BBH

26 t/m 28 juni
Oosterscheldekreeft menu BBH

 

Juli

4 juli
- Gala Dirk Kuyt Foundation

18 juli
Introductie nieuwe menukaart Latour, zevengangendiner all inclusieve € 149,50
Aanvang: 19.00 uur