Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Nieuwe gin-tonic: BULLDOG Gin

Nieuwe gin-tonic: BULLDOG Gin

In de vorige editie van de Xperience lieten wij u kennismaken met onze premium tonics en premium gins. Een nieuwe dimensie van gin-tonics die de beleving van deze fantastische producten naar een hoger niveau tilde. Dat gin-tonic populair is heeft u ons laten weten gezien de vraag naar onze samengestelde mixen in de afgelopen maanden. Graag voegen wij voor de liefhebbers een absolute TOP GIN toe aan ons assortiment: Bulldog Gin.

Bulldog Gin won tal van internationale prijzen en kreeg in 2008 een serieuze onderscheiding door Wine Enthusiast Magazine. De gin werd bekroond met 95/100 punten - Highly Recommended. Dat is de hoogste score die een gin ooit heeft gekregen van het magazine en het werd zelfs verkozen tot Spirit of the year.
De smaak is vrij droog en zacht op het gehemelte waar de jeneverbes uitstekend naar voren komt. Dit wordt in evenwicht gebracht door de botanische elementen, deze geven de gin ook zijn karakter en structuur. Deze gin is zeer geschikt om puur on the rocks te drinken. Maar de combinatie die u echt niet mag missen is de Bulldog Gin met Schweppes Premium Tonic Lavender & Orange waarin lavendel, kumkwats en dropsticks zijn gecombineerd! 

Dont get drunk, get awesome!

BULLDOG Gin & Tonic: € 12,50

Agenda Huis ter Duin

 

Juni

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 
 

Juli

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

4 juli
- Workshop Basisles wijnproeven (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

 

Augustus

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

1 augustus
- Workshop Kaas & Wijn (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

9 t/m 23 augustus
- Expositie impressionisme met Niek van der Plas (dagelijks van 11.00 - 17.00 uur)

 

September

Laatste 2 weken van september
Tonijn menu in BBH