Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Preferred Hotels kiest voor Huis ter Duin

Begin oktober vond de jaarlijkse Europese regionale bijeenkomst van de Preferred Hotels & Resorts Group(PHG) plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Meer dan zeventig hotels waren vertegenwoordigd om hun succesverhalen te delen en de belangrijkste initiatieven voor het komende jaar te bespreken. Ook werd het nieuwe programma iPrefer geïntroduceerd.

Met iPrefer biedt Grand Hotel Huis ter Duin u als gast een aantrekkelijk benefits programma. Ideaal voor uw zakelijke of particuliere verblijven in èn buiten Noordwijk. Wereldwijd zijn er 450 aangesloten hotels en resorts. Via onze website klikt u gemakkelijk door naar de website van iPrefer met talloze aanbiedingen en informatie over de mogelijkheden om voor rewards te sparen met uw verblijf in deze hotels.

 

Preferred Hotel Group
Preferred Hotels & Resorts is de ultieme verzameling van uitzonderlijke hotels en resorts met 's werelds meest gewilde bestemmingen. Al meer dan vijfenveertig jaar staat Preferred’s legendarische inzet voor kwaliteit garant voor een ongeëvenaarde gastenervaring en de allerbeste voorzieningen.

Agenda Huis ter Duin

 

Juni

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 
 

Juli

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

4 juli
- Workshop Basisles wijnproeven (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

 

Augustus

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

1 augustus
- Workshop Kaas & Wijn (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

9 t/m 23 augustus
- Expositie impressionisme met Niek van der Plas (dagelijks van 11.00 - 17.00 uur)

 

September

Laatste 2 weken van september
Tonijn menu in BBH