Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Preferred Hotels kiest voor Huis ter Duin

Begin oktober vond de jaarlijkse Europese regionale bijeenkomst van de Preferred Hotels & Resorts Group(PHG) plaats in Grand Hotel Huis ter Duin. Meer dan zeventig hotels waren vertegenwoordigd om hun succesverhalen te delen en de belangrijkste initiatieven voor het komende jaar te bespreken. Ook werd het nieuwe programma iPrefer geïntroduceerd.

Met iPrefer biedt Grand Hotel Huis ter Duin u als gast een aantrekkelijk benefits programma. Ideaal voor uw zakelijke of particuliere verblijven in èn buiten Noordwijk. Wereldwijd zijn er 450 aangesloten hotels en resorts. Via onze website klikt u gemakkelijk door naar de website van iPrefer met talloze aanbiedingen en informatie over de mogelijkheden om voor rewards te sparen met uw verblijf in deze hotels.

 

Preferred Hotel Group
Preferred Hotels & Resorts is de ultieme verzameling van uitzonderlijke hotels en resorts met 's werelds meest gewilde bestemmingen. Al meer dan vijfenveertig jaar staat Preferred’s legendarische inzet voor kwaliteit garant voor een ongeëvenaarde gastenervaring en de allerbeste voorzieningen.

Agenda Huis ter Duin

Oktober

26 oktober
- Amusediner Latour
 

 

November

Gehele maand
- Wildseizoen
- 2 for 1 acties

1 t/m 10 november

- Couverts Dinerweek,
   BLT

19 november

- Latour goes Asian

30 november

- Ladies Trends and
   Style Lunch in
   Latour

 

Every Day @ HtD

- Bier in de VDL
- Trésors du Sommelier
   in Latour
- High Tea in VDL en
   BLT
- Sappige steaks
   in BLT
- Fruits de Mer in 
   Breakers