Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Yuri Dries: F&B Professional van het jaar

Yuri Dries, F&B-manager bij Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk, is uitgeroepen tot F&B-Professional of the Year 2014. Dit gebeurde tijdens het jaargala van de Association of Food & Beverage Management (AF&BM), initiatiefnemer van de wedstrijd. In een spannende finaleronde ging Yuri Dries op 27 januari samen met Gijs Wehkamp (Hotels van Oranje, Noordwijk aan Zee) en Frank Tuhusala (Westcord Fashion Hotel, Amsterdam) voor een vierkoppige vakjury de strijd aan.

Een absoluut deskundige jury (Frank Lindner, Anita Bos, Iris den Dekker en Maarten Wessels), mocht een oordeel vellen over de drie goede presentaties. Na een stevig beraad kon de jury unaniem Yuri als winnaar aanwijzen.

Juryrapport
De jury over Yuri: Yuri’s verhaal komt uit zijn hart. Hij pakt zowel het Hotel- als het F&B vak bij de kern. Yuri ziet zijn medewerkers als een investering en stelt zich kwetsbaar op voor feedback van zowel gasten als zijn eigen medewerkers. Zijn medewerkers kiest hij op basis van gevoel & beleving. Kortom een winnaar waar de AF&BM trots op is, een ware ambassadeur van het F&B vak!

Niet alleen AF&BM is trots op Yuri, Huis ter Duin des te meer. Yuri, gefeliciteerd!

Agenda Huis ter Duin

 

April

Gehele maand
Bouillabaisse lunch BLT 
Oosterschelde kreeft (BLT, BBH)
Laadstation voor elektrische auto’s beschikbaar

11 april

- Introductie nieuwe menukaart Latour, zevengangendiner all inclusieve € 149,50.
Aanvang: 19.00 uur 

20 t/m 26 april
- Seizoensvis in BBH: Makreel

25 en 26 april
- De Mooiste File

 

Mei

Gehele maand
- Asperges (BLT, BBH) 

10 mei
Moederdag High Tea in VDL

16 mei
- Tulpenrallye

30 mei
- Cure for cancer gala

 

Juni

14 juni
- deadline Facebook-actie BBH

26 t/m 28 juni
Oosterscheldekreeft menu BBH

 

Juli

4 juli
- Gala Dirk Kuyt Foundation

18 juli
Introductie nieuwe menukaart Latour, zevengangendiner all inclusieve € 149,50
Aanvang: 19.00 uur