Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Huis ter Duin

warning: Creating default object from empty value in /home/noo5/domains/htd-xperience.nl/public_html/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.
Huis ter Duin

Dirk Kuyt gala verplaatst

In de vorige Xperience stond een artikel over het Dirk Kuyt Gala dat gepland stond op 4 juli as. Het gala is verplaatst naar vrijdag 9 oktober 2015. Wilt u een bijdrage leveren aan sportmomenten voor mensen met een beperking? Neem dan contact op met Michel van Keulen via 06-282 870 96.

Drinks & bites

Drinks & bites

Huis ter Duin biedt op het terras van haar buitenbar uitstekende mogelijkheden om te genieten van een hapje en een drankje met vrienden, familie of collega’s. Kies eenvoudig uit ons hapklare aanbod.

Bubbles & Bites
Prosecco met canapés krabsalade en gerookte zalm.

Beer & Bites
Keuze uit een selectie bieren in het Beer & Bites assortiment en een bittergarnituur naar eigen inzicht van de chef.

Populariteit 0%-drankjes stijgt

Populariteit 0%-drankjes stijgt

De 0%-drankjes zitten in de lift. Een landelijke trend die verklaard kan worden door de vernieuwende en aantrekkelijke producten die de afgelopen jaren verschenen. Lekkere en vernieuwende drankjes die volledig passen in de gezondheidstrend (weinig calorieën) en die een uitkomst zijn voor wie na een gezellig uitje nog achter het stuur moet stappen. Ook eens proberen? Maak kennis met Bionade.

Bloody ‘Cool’ Mary

Bloody ‘Cool’ Mary

De cocktail ‘Bloody Mary’ is een van de bekendste ter wereld en kom je in elke cocktailbar tegen. In Huis ter Duin gebruiken we een vollere en rijkere tomatensap en maken we de cocktail ‘cool’ met lekkere groentenbites erbij zoals radijs, augurk, grote kappertjes met steel, komkommer en selderij.

We serveren de cocktail voor de liefhebbers met een uitzonderlijke wodka, infused met rode pepers, de naga jolokia, de op een na scherpste peper ter wereld. Ook is onze Bloody Mary verkrijgbaar in een virgin style.

IPA Brand Bier

IPA Brand Bier

Via de Amerikaanse Craft Beer Revolution is de IPA teruggekeerd in Europa. IPA is de snelst groeiende bierstijl in Amerika. De IPA werd voor het eerst gebrouwen in Engeland in de 19e eeuw en was o.a. bestemd voor de overzeese koloniën in het Oosten: India.

‘Zorgen aan de horizon’

Terrace Bar
Roel van Giersbergen

Dit jaar is de Buitenbar, door de bouw van een nieuwe gevel aan zeezijde en tegenvallend weer, wat later dan gebruikelijk opengegaan. De zon heeft zich wel laten zien, maar de koude wind heeft ons vaak doen besluiten om niet te openen of eerder te sluiten.

De vrijgekomen tijd is besteed aan een kleine herinrichting van het terras, met name de beplanting. Natuurlijk zijn ook de olijfbomen teruggekeerd en samen met de nieuwe beplanting is een extra sfeervol buitenterras ontstaan.

Limited edition chocolate bars

Limited edition chocolate bars

Chocoladefans kennen al de huisgemaakte chocoladerepen van Breakers in vier verschillende smaken. Deze zomer presenteert Huis ter Duin twee Limited Edition chocoladerepen die uitsluitend verkrijgbaar zijn bij de receptiebalie.

De chocolade van de Limited Edition repen is vervaardigd door het Franse Valrhona. Deze chocoladeproducent draagt zorg voor een verantwoordelijke verbouw van chocolade.

Expositie impressionisme met Niek van der Plas

Expositie impressionisme met Niek van der Plas

“Het wordt een kleurige en fleurige expositie” vertelt de Katwijkse kunstenaar Niek van der Plas, bekend van zijn impressionistische schilderijen waaronder de zeer geliefde strandtaferelen van het Katwijkse en Noordwijkse strand. In augustus exposeert Van der Plas samen met andere kunstenaars in de Van Berckel Lounge van Huis ter Duin.

Dré Eversteijn wint Paasprijs Valrhona

Dré Eversteijn wint Paasprijs Valrhona

Dré Eversteijn, patissier bij Grand Hotel Huis ter Duin heeft de derde prijs gewonnen bij de internationale wedstrijd voor patissiers, georganiseerd door Valrhona chocolade. Hij mag zich vanaf nu de beste patissier van Europa buiten Frankrijk noemen.

Interview Patissier Dré Eversteijn: Al onze patisserieproducten zijn huisgemaakt, dat is uniek

Interview Patissier Dré Eversteijn

Dré Eversteijn is sinds 2008 werkzaam als patissier in Huis ter Duin en is een ware virtuoos als het aankomt op zijn vak. Tijdens uw verblijf in Huis ter Duin proeft u zeker creaties van zijn hand, want van het koekje bij de koffie tot de totstandkoming van desserts is Dré en zijn team betrokken.

- Hoe lang ben je al patissier?

Agenda Huis ter Duin

 

Juni

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 
 

Juli

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

4 juli
- Workshop Basisles wijnproeven (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

 

Augustus

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

1 augustus
- Workshop Kaas & Wijn (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

9 t/m 23 augustus
- Expositie impressionisme met Niek van der Plas (dagelijks van 11.00 - 17.00 uur)

 

September

Laatste 2 weken van september
Tonijn menu in BBH