Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Huis ter Duin

Huis ter Duin

Coconut coffee ‘summer edition’

Coconut coffee ‘summer edition’

Zin in een extra bijzondere kop koffie? Probeer onze zomerse Coconut Coffee. Zomerse koffie met kokosnoothints door een scheutje Malibu rum en coconut cream. Afgetopt met chocolade schaafsel. Daarnaast lekker nippen van een Amarula likeur on the side.

Bakery to go

Bakery to go

Nieuw in de Van Diepeningen Lounge: Bakery to go. Haal hier snel en gemakkelijk heerlijke zoete tussendoortjes van onze huispatissier Dré Eversteijn. Fijn om van te genieten terwijl u op excursie gaat door Noordwijk en omgeving of op uw ligbedje op het strand.

Chocolate chip cookie € 3,50
Muffins met blackberry € 3,50
Cake € 2,50

Deze smoothie is groen!

Deze smoothie is groen!

Drink een smoothie en je krijgt direct energie. Deze verkoelende drankjes zijn gemaakt door moeder natuur, met een beetje hulp van onze gastronomische experts.

Klaar voor de zomer!

Van Diepeningen Lounge
Nicole Schubert, Barmanager VDL

Passie is … onze roodfruit ijsmacaron

Passie is … onze roodfruit ijsmacaron

De macaron, het beroemde koekje uit Frankrijk, is eigenlijk volmaakt. De verschillende kleuren, de lichte structuur van eiwitten, suiker en amandelen, de vulling van zachte ganache: macarons zijn compleet onweerstaanbaar. Maar in Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House gaan we deze zomer een stapje verder. We toveren de macaron om in een weergaloos ijsgerechtje.

Rode mini Macarons

Rode mini Macarons

Een macaron is een koekje en bonbon in één. Het bestaat uit twee meringue koekjes die verrijkt zijn met amandelen en een vulling tussen de koekjes. Bij de naam ‘meringue’ denken velen aan een zoet en kruimelend kerstschuimkransje. Dat is een macaron niet. Een perfecte macaron is ‘chewie’ als een brownie en kruimelt niet. En ze is zéker niet zo zoet als het schuimkransje. Het typische kenmerk van een macaronkoekje is het gebroken randje. Dat noemt men ‘pied’ (Frans voor ‘voetje’).

Zomeraperitief: de Prosecco Brut Rosé is terug

Prosecco Brut Rosé

In de heuvels van de doc Prosecco Conegliano Valdobbiadenne wordt met passie wijn gemaakt. En in Noordwijk wordt deze zomer weer met veel liefde genoten van Ca’Vittoria wijn. We zijn blij u de heerlijke Prosecco Brut Rosé van Ca’Vittoria opnieuw te kunnen aanbieden. De unieke wijnen van dit huis danken hun smaak aan de rijping van de zorgvuldig geselecteerde druiven in het ideale microklimaat. Vervolgens wordt in de kelders, uitgehouwen in de rotsen van de Cima Alta, de meest moderne apparatuur gebruikt voor het maken van uitstekende prosecco.

Zaterdag 16 mei 2015: Tulpenrallye

Zaterdag 16 mei 2015: Tulpenrallye

Al jaren is Grand Hotel Huis ter Duin de finish van een van Nederlands meest bekende rally’s voor klassieke auto’s; de Tulpenrallye. Op zaterdag 16 mei arriveren de equipes vanaf circa 14.00 uur op het parkeerdek van Grand Hotel Huis ter Duin. Naast het schouwspel van diverse klassieke auto’s die allemaal voor 1972 gebouwd zijn, bestaat ook de mogelijkheid om te genieten van de diverse hapjes en dranken die op het parkeerdek geserveerd worden.

Volg de tulpenrallye via www.tulpenrallye.nl.

Zaterdag 30 mei 2015: Cure for Cancer Gala

Zaterdag 30 mei 2015: Cure for Cancer Gala

Op zaterdag 30 mei 2015 vindt voor de zevende keer het Cure for Cancer Gala in Grand Hotel Huis ter Duin plaats. Een initiatief van professor Jean de la Rosette om fondsen te werven voor onderzoek naar nier-en prostaatkanker.

Meer informatie over het gala en de mogelijkheid om een tafel te kopen, treft u op www.cureforcancergala.nl.

Huis ter Duin Helpt Dirk Kuyt Foundation

Huis ter Duin Helpt Dirk Kuyt Foundation

Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om maatschappelijk onze bijdrage te leveren. Op onze website www.huisterduin.com treft u onder het kopje ‘Huis ter Duin Helpt’ een overzicht van de diverse goede doelen die wij ondersteunen. In deze editie van de Xperience besteden wij graag aandacht aan de Dirk Kuyt Foundation.

Agenda Huis ter Duin

 

Juni

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 
 

Juli

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

4 juli
- Workshop Basisles wijnproeven (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

 

Augustus

Elke woensdag
Summer BBQ in BLT 

1 augustus
- Workshop Kaas & Wijn (Latour, 16.00 - 18.00 uur)

9 t/m 23 augustus
- Expositie impressionisme met Niek van der Plas (dagelijks van 11.00 - 17.00 uur)

 

September

Laatste 2 weken van september
Tonijn menu in BBH