Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Huis ter Duin

Huis ter Duin

Zaterdag 16 mei 2015: Tulpenrallye

Zaterdag 16 mei 2015: Tulpenrallye

Al jaren is Grand Hotel Huis ter Duin de finish van een van Nederlands meest bekende rally’s voor klassieke auto’s; de Tulpenrallye. Op zaterdag 16 mei arriveren de equipes vanaf circa 14.00 uur op het parkeerdek van Grand Hotel Huis ter Duin. Naast het schouwspel van diverse klassieke auto’s die allemaal voor 1972 gebouwd zijn, bestaat ook de mogelijkheid om te genieten van de diverse hapjes en dranken die op het parkeerdek geserveerd worden.

Volg de tulpenrallye via www.tulpenrallye.nl.

Zaterdag 30 mei 2015: Cure for Cancer Gala

Zaterdag 30 mei 2015: Cure for Cancer Gala

Op zaterdag 30 mei 2015 vindt voor de zevende keer het Cure for Cancer Gala in Grand Hotel Huis ter Duin plaats. Een initiatief van professor Jean de la Rosette om fondsen te werven voor onderzoek naar nier-en prostaatkanker.

Meer informatie over het gala en de mogelijkheid om een tafel te kopen, treft u op www.cureforcancergala.nl.

Huis ter Duin Helpt Dirk Kuyt Foundation

Huis ter Duin Helpt Dirk Kuyt Foundation

Als familiebedrijf vinden we het belangrijk om maatschappelijk onze bijdrage te leveren. Op onze website www.huisterduin.com treft u onder het kopje ‘Huis ter Duin Helpt’ een overzicht van de diverse goede doelen die wij ondersteunen. In deze editie van de Xperience besteden wij graag aandacht aan de Dirk Kuyt Foundation.

Zaterdag 25 en Zondag 26 april 2015: de Mooiste File

Zaterdag 25 en Zondag 26 april 2015: de Mooiste File

Er is maar een file die aan dit criterium voldoet en deze staat op zaterdag 25 april 2015 en zondag 26 april 2015 op de Koningin Wilhelmina Boulevard. In de ochtend van zaterdag 25 april 2015 vertrekt het bloemencorso naar Haarlem, waarna de mooiste file van met bloemen versierde auto’s opgesteld wordt. Op zaterdag is er daarnaast een autosalon met de nieuwste personenauto’s, op zondag fraaie oldtimers en beide dagen is er volop entertainment.

Glimmend en opgeladen de weg op

Glimmend en opgeladen de weg op

Ook voor uw auto is een verblijf in Grand Hotel Huis ter Duin de moeite waard. In onze parkeergarage hebben de elementen geen vat op uw bolide.

Elektrische auto’s kunnen vanaf dit voorjaar weer opgeladen de weg op na een bezoek aan Huis ter Duin. Alle auto’s kunnen daarnaast gebruik maken van de ‘vijf sterren’-behandelingen van onze Protech wasplaats. Per april beschikken wij over een oplaadstation.

Nieuw kamertype: Charming

Nieuw kamertype: Charming

Met trots presenteren wij het nieuwe kamertype Charming. De Charming kamers staan voor een nieuwe generatie kamers met volledig nieuwe styling en inrichting, nieuwe bedden, een prettige ruime werk/zithoek met slaapbank en een eigentijds domotica-systeem.

Wederom Alles Walzer

Wederom Alles Walzer

Zaterdag 7 februari 2015 was het weer Alles Walzer in Grand Hotel Huis ter Duin. De 64 debutanten maakten hun entree in de Picke Zaal. Begeleidt door het Johan Strauss Orkest uit Wenen en met een intensieve danstraining van dansmeester Heinz Heidenreich beleefden zij en de meer dan zevenhonderd gasten een onvergetelijk moment.

‘Gasten aan het woord over de High Tea’

Van Diepeningen Lounge
Nicole Schubert, Barmanager VDL

Steeds meer High Tea-liefhebbers ontdekken onze combinatie van hoge kwaliteit en stijlvolle klassieke ambiance. We streven naar de best denkbare High Tea beleving.

Koffie met snoeperijen

Koffie met snoeperijen

Geen zin of tijd voor uitgebreide high tea, maar wel in verschillende zoetigheden bij de koffie?

Koffie Complet.
Ze vechten om de hoofdrol: onze heerlijke koffie en de begeleidende heerlijkheden uit eigen patisserie. Geniet u ook zo van de vers-bereide koekjes en zoete hapjes van Huis ter Duin? Verwen uzelf dan eens met een compleet koffieservies vol heerlijke zoete snoeperijen.

High Tea voor moederdag!

High Tea voor moederdag!

Moederdag draait voor moeders vooral om het gezellig samenzijn met de familie. Verras haar daarom met onze top High Tea, altijd een schot in de roos.

Van Diepeningen Lounge High Tea

1e gang: 
- Luxe sandwiches

2e gang:
- Canapé’s krab salade
- Canapé’s filet American
- Mocca kopje soep
- Gepaneerde gefrituurde gamba’s

Agenda Huis ter Duin

 

April

Gehele maand
Bouillabaisse lunch BLT 
Oosterschelde kreeft (BLT, BBH)
Laadstation voor elektrische auto’s beschikbaar

11 april

- Introductie nieuwe menukaart Latour, zevengangendiner all inclusieve € 149,50.
Aanvang: 19.00 uur 

20 t/m 26 april
- Seizoensvis in BBH: Makreel

25 en 26 april
- De Mooiste File

 

Mei

Gehele maand
- Asperges (BLT, BBH) 

10 mei
Moederdag High Tea in VDL

16 mei
- Tulpenrallye

30 mei
- Cure for cancer gala

 

Juni

14 juni
- deadline Facebook-actie BBH

26 t/m 28 juni
Oosterscheldekreeft menu BBH

 

Juli

4 juli
- Gala Dirk Kuyt Foundation

18 juli
Introductie nieuwe menukaart Latour, zevengangendiner all inclusieve € 149,50
Aanvang: 19.00 uur