Xperience Hospitality | Grand Hotel Huis ter Duin

Huis ter Duin

Huis ter Duin

Christmas Tree Lighting

Christmas Tree Lighting

Iedereen in Noordwijk weet dat kerst dichtbij is zodra Grand Hotel Huis ter Duin haar grandioze kerstverlichting ontsteekt. Deze kerstverlichting heeft de bijzondere eigenschappen zowel sfeervol, als in de wijde omtrek zichtbaar te zijn. Een landmark voor Noordwijk en omstreken.

Wilt u de allereerste keer dat de kerstverlichting wordt ontstoken niet missen? Het mooie moment vindt plaats op 2 november om 17.30 uur. Jong en oud is welkom om het ontsteken van de lichtjes in de prachtige en gigantische kerstboom en op het gehele Huis ter Duin te aanschouwen! 

Kerstmenu Breakers to go

Breakers Beach House biedt u jaarrond de gelegenheid om gerechten van chefkok Ben van der Ark te presenteren op uw eigen dinertafel (lees ook op pagina 5). Ook met kerst staat de keukenbrigade van Breakers u bij en is er een speciaal Breakers to Go kerstmenu samengesteld waarmee u uw gasten zeker versteld doet staan.

Kerst menu

Kerst & Sylvester 2014: Volop sfeer en keuze!

De gastheren en gastvrouwen, chefs en keukenbrigades van Huis ter Duin zijn al helemaal in de stemming: Kerst 2014! Wij zijn op dit moment de voorbereidingen aan het treffen om uw komende kerstdagen gedenkwaardig te maken. Het begint met een basis van vakmanschap en kwaliteitsproducten. We voegen daarnaast een flinke dosis sfeer toe en volop keuze in hoe u uw kerstdagen wilt invullen. Met familie of vrienden of samen, kerst 2014 wordt onvergetelijk! Reserveer snel uw verblijf via 071-3651300 of www.kerstaanzee.nl

Avondje BLT voor een vaste prijs

Chefkok Jeroen Zuidberg en zijn keukenbrigade stellen alles in het werk voor een heerlijk samengesteld diner. Hierin variëren zij met dagverse seizoensproducten en bieden u bij zowel voor- als hoofdgerecht de keuze uit vis of vlees en bij het nagerecht de keuze tussen een zoet dessert uit eigen patisserie of een assortiment mooie kazen.

Om het geheel te complementeren vullen wij het all-inn arrangement aan met een mousserend aperitief, een bijpassend wijnarrangement, tafelwater en mokka na. Indien een vegetarisch menu is gewenst houden wij hier graag rekening mee.

Enjoy & Stay Diner Specials

Laat u verrassen met de Enjoy & Stay Diner Specials. Stap uit de dagelijkse stress of sleur en gun uzelf 24 uur in de comfort-zone.

In het arrangement is opgenomen;
- Een welkomstaperitief in de bar-lounge
- Een tweegangen diner in Brasserie La Terrasse of Breakers Beach House of een drie gangen diner in ons toprestaurant Latour
- 1 x overnachting in een Deluxe kamer
- Een uitgebreid ontbijtbuffet

Met diner in La Terrasse en Breakers Beach House vanaf € 100,- per persoon.

VDL Weekend Afternoon Arrangement

Wilt u zich onderdompelen in het weekendgevoel of even ontspannen dicht bij huis? Reserveer het weekend afternoon arrangement in onze Van Diepeningen Lounge. Een heerlijk wijntje, live muziek en de chef verrast u met originele hapjes en bites.

- 1/2 Fles wijn naar keuze van de kaart
- Tafelwater (voor de balans)
- Assortiment van zes bites naar inzicht van de chef
- Koffie of thee om af te sluiten
- Live piano muziek van 16.00-18.00 uur
- Parkeren inclusief
- Prijs per persoon € 37,50

Dé kaart om op te eten!

Dé kaart om op te eten!

De Restaurant Cadeaukaart is dankzij de brede verkrijgbaarheid één van de bekendste dinercadeaukaarten van ons land. Misschien heeft u er wel een ongebruikt thuis liggen. Wist u dat Restaurant Latour, Brasserie La Terrasse en Breakers Beach House allemaal de Restaurant Cadeaukaart accepteren?

Onze tip: wacht niet te lang met reserveren want de cadeaukaarten hebben een uiterste geldigheidsdatum. De kaarten zij niet geldig op feestdagen (Kerst, Oud & Nieuw, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren).

Enjoy & Stay Wellness Specials

Laat u verrassen met de Enjoy & Stay Wellness Special. Stap samen uit de dagelijkse stress of sleur en verwen uzelf van top tot teen om de volgende ochtend weer herboren aan het werk te gaan.

In het arrangement vanaf € 160,- per persoon is opgenomen;
- Gezichtsbehandeling van 30 minuten
- Lichaamsmassage van 30 minuten
- Gebruik Zwembad, Sauna en Fitness
- 1 x overnachting in een Deluxe kamer
- Een uitgebreid ontbijtbuffet

Klamuze concertreeks: Klassieke Muziek aan Zee

Klamuze concertreeks: Klassieke Muziek aan Zee

Tijdens de wintermaanden kunt u op enkele zondagen in Huis ter Duin genieten van de muzikale noot van de Stichting Klamuze. Deze concerten vinden plaats op de zondagmiddagen en bieden een aangenaam dagje uit in het Grand Hotel Huis ter Duin.

De Klamuzeconcerten starten om 15.00 uur. Maak uw dagje uit compleet met een lunch of diner aansluitend aan het optreden. Voor de Klamuzeconcerten bieden wij twee specials:

Proef nu Noordwijkse bunkerkaas

Proef nu Noordwijkse bunkerkaas

In Noordwijk en omstreken is de kaaswinkel van Peter den Elzen gekend en geliefd. Onze chefs weten de weg naar Den Elzen’s winkel aan de Sint Jeroensweg in Noordwijk-Binnen dan ook goed te vinden. Een wel heel bijzondere kaas van Den Elzen is de Noordwijkse Bunkerkaas. Gerijpt in een Noordwijkse bunker die deel uit maakt van de Atlantikwall.

Agenda Huis ter Duin

 

Oktober

Gehele maand
- Stamppotten in BLT
- Plat du Jour in BLT

Maandag t/m vrijdag
- VDL Happy Hour

Iedere woensdag
- Latour klassiekers

31 oktober
- Halloween diner in BBH

 

November

Gehele maand
- Wildweken in BLT
- Free for 1 in BLT
- Tasty Truffle menu in Breakers

Maandag t/m vrijdag
- VDL Happy Hour

Iedere woensdag
- Latour klassiekers

1 november
- Lions Boksgala

2 november
- Christmas Tree Lighting
- Klamuze Concert Van Baerle Trio
- Sharing Success Amusewedstrijd

21 november
- Richard Krajicek Gala

29 november
- KNRM Reddersgala

 

December

Maandag t/m vrijdag
- VDL Happy Hour

Iedere woensdag
- Latour klassiekers

7 december
- Chef’s Lab

14 december
- Klamuze Concert Tango Aliado

24 december
- Kerstavond

25 december
- 1e Kerstdag

26 december
- 2e Kerstdag

27 december
- Leidse Danssalon

31 december
- Sylvester